CD 'Zo is het beloofd'

Kerst-CD 'Zo is het beloofd' is uit en te bestellen.

Hij is er dan, een CD met 12 prachtige nummers. Pianoklanken rondom het thema 'Zo is het beloofd'. De CD bevat werken van M.W. Smith en van SELA, maar ook worden er bekende liederen (zoals O Come, Emmanuel, Stille nacht, O Holy Night) ten gehore gebracht. Tevens heeft Harrie 2 instrumentale muziekstukken van zijn project uit 2007, genaamd 'Kom bij ons', er op gezet (Verwachten en Belofte).

Extra muzikale invulling is er door zijn vrouw Annemarie (dwarsfluit), Anita Jongerman (viool) en Peter de Jong (diverse instrumenten), om het geheel nog mooier af te werken. Martin de Waard heeft de opnames gemaakt. Lisanne Huisman heeft het geheel vormgegeven, waardoor het compleet is geworden.

U kunt de CD (zonder verzendkosten!) bestellen voor slechts 12,50. Op werkdagen is het voor 17.00 besteld, de volgende dag in huis! Stuur even een mail naar harrie.stijf@gmail.com met uw adresgegevens.

 

Sing-in 'zingen op verzoek'

Wil je een sing-in organiseren? In overleg met Harrie is een 'zingen op verzoek'-avond zo georganiseerd! Voor meer informatie of suggesties: harrie.stijf@gmail.com

Nieuwe instrumentale CD slechts 15 euro

Klik hier

Top