project 'Petrus' gaat van start...

project 'Petrus' gaat van start...

Het is zover: de start is gemaakt van het nieuwe project. Voor het jubileum van het koor Jedid-Jah maak ik een nieuw project over 'Petrus'.

De keuze voor Petrus was er één die wel lastig was. In eerste instantie zat ik te zoeken naar een persoon die minder bekend is of nog niet (veel) bezongen is. Toch is het lastig om dan een mooi project in elkaar te zetten. Na goed zoeken en nadenken ben ik uiteindelijk bij Petrus uitgekomen. Waarom? Zowel omdat ik me herken in hem, maar ik zie ook prachtige dingen die hij heeft meegemaakt. Hoe mooi is dit om dit door te geven?!

Na 11 jaar vond ik het wel weer tijd om een project op te zetten. Na het succesvolle project 'Kom bij ons', welke ook afgelopen kerst weer is uitgevoerd, was het tijd voor iets nieuws. En daarbij gaan we het muzikaal ook nog eens bijzonder aanpakken: Parlando, het orkest van Martien van der Zwan en Leander van der Steen, gaat dit met ons uitvoeren op D.V. 11 oktober 2019.

Het eerste lied dat ik geschreven heb, waar ik deze week aan hoop te beginnen met instuderen op koor, is het lied 'Volg mij'. Een lied wat de geschiedenis bezingt waar Jezus tot 3 x aan Petrus vraagt of hij Hem liefheeft. Het lied eindigt met de volgende woorden:

 

Volg Mij

Volg Gods wil

Volg Mij…

En wees stil.

 

Ook nieuwsgierig geworden? Kom dan vrijdagavond (11-1) om 18.30 naar de Arendshorst in Putten en repeteer mee!

Terug
Sing-in 'zingen op verzoek'

Wil je een sing-in organiseren? In overleg met Harrie is een 'zingen op verzoek'-avond zo georganiseerd! Voor meer informatie of suggesties: harrie.stijf@gmail.com

Nieuwe instrumentale CD slechts 15 euro

Klik hier

Top